Profiel

JAVEOM is op 1 januari 2013 opgericht door Arjan van Egdom. Na 7 jaar gewerkt te hebben als engineer, met functies variërend van tekenaar/constructeur tot project manager engineering, heb ik besloten dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging. Met de visie dat het altijd beter kan heb ik daarom JAVEOM opgericht.

Mijn specialisme ligt vooral op het gebied van ontwerpen en FEM berekeningen. Daarnaast heb ik ruime ervaring met project management. Door mijn jarenlange praktijk ervaring, gecombineerd met mijn universitaire opleiding ben ik in staat om analytisch en praktisch te denken. Bovendien ben ik door mijn ervaring als projectleider in staat om het project te overzien en hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Hierdoor ben ik ook in staat om van deelprojecten de impact te overzien op het gehele project.
Doordat ik zelf ervaring heb met het uitbesteden van engineering, weet ik wat de verwachtingen zijn en ben ik in staat om aan die verwachtingen te voldoen.

Hebt u interesse in een van de diensten van JAVEOM, dan kom ik graag vrijblijvend langs om kennis te maken met u en uw bedrijf.